Розробка інтелектуальної системи прийняття рішення щодо встановлення кредитного ліміту - Хижняк М. Р. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення якості попереднього оцінювання кредитного ризику шляхом розроблення підходу, що базується на характеристиках фінансової поведінки клієнта і забезпечує точність, послідовність та обґрунтованість результатів. Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонований підхід до первинної оцінки кредитного ризику забезпечує поєднання точності та пояснюваності рішень, що робить його придатним для інтеграції в автоматизовані системи банківського скорингу.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Системний аналіз; інтелектуальна система; прийняття рішення