Конспект лекцій з дисципліни «Економічна математика» - Пістунов, І. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Конспект лекцій базується на літературних джерелах вітчизняних, зарубіжних авторів, ресурсах Інтернету та на досвіді викладання дисциплін «Економічна математика» та «Фінансово-економічні розрахунки на комп’ютері» в Державному НТУ «ДП».
Keywords: фінансова математика; інвестиційна математика; амортизація