Технічний проєкт буріння свердловини на нафту у межах Рибницької площі (Івано-Франківська область) - Андріянов, Віталій (НТУ "ДП", 2023)
Мета роботи: розробити проект буріння свердловини на Рибницької площі.
Technical program to drill oil well within Rybnytska area (Ivano-Frankivsk Region
Практичні результати - розроблено технологію буріння свердловини для умов Рибницької площі: виконано аналіз геологічної будови і характеристики продуктивних горизонтів; обґрунтовано конструкцію свердловини; здійснено обґрунтування бурового устаткування; обґрунтовано породоруйнуючий інструмент, технологія кріплення свердловини. Розглянуто питання охорони надр і довкілля
Keywords: ТЕХНІЧНИЙ ПРОЕКТ, БУРІННЯ СВЕРДЛОВИНИ, НАФТА, РИБНИЦЬКА ПЛОЩА, ВИДОБУТОК НАФТИ, БУРІННЯ НАФТОВИХ СВЕРДЛОВИН, ТЕХНІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ, НАФТОГАЗОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ