Геолого-технологічні особливості Прилуцького нафтового родовища (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Дрешпак, Олександр Станіславович; Чечель, Павло Олегович (My University, 2024)
Родовище розташоване в Чернігівській області на відстані 12 км від м. Прилуки. Воно знаходиться в межах південної прибортової зони західної частини Дніпровсько-Донецької западини.
Keywords: Прилуцьке нафтове родовище; свердловина; Дніпровсько-Донецька западина