Конфлікт як елемент повсякденної взаємодії населення слободи Сокільської та російських військових ( 1750 - 1760-ті рр.) - Сухомлин, О. Д. (НГУ, 2013)
Розглянуто конфліктну складову повсякденної взаємодії населення слободи Самарської паланки Сокільської та російських військових

This thesis is about conflicts as element of relations between Sokils’ka’s people and Russian soldiers.
Keywords: Сокільська; конфлікт; Сокільський редут; Самарська паланка; Sokils’ka; conflict; Sokil redoubt; Samars’ka palanka