Принципи побудови бурових і відновних робіт в свердловинах - Літвінов Я. М. (НТУ"ДП", 2025)
Побудова циклу бурових і відновних робіт у свердловинах ґрунтується на сукупності принципів, які забезпечують раціональне використання надр, техніко-економічну ефективність та промислову й екологічну безпеку [1].
Keywords: бурові роботи; відновні роботи; свердловина; буріння свердловин