Напрями удосконалення публічного управління у сфері охорони здоров’я України в умовах війн - Чернікова, Інна Сергіївна (My University, 2024)
Обгрунтування особливості публічного управління у сфері охорони здоров’я України та напрями його удосконалення в умовах повоєнного стану.
Keywords: ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; СИСТЕМА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; МЕДИЧНА РЕФОРМА; ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО; РЕФОРМУВАННЯ ГАЛУЗІ