Розробка параметрів технології монтажу механізованого комплексу пласта С8н шахти «Дніпровська» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» - Черномаз, Андрій Анатолійович (My University, 2022)
Ідея кваліфікаційної роботи полягає в розробці та використанні економіко-математичних моделей для обґрунтування нової структури технологічного процесу монтажу механізованого комплексу. У вступі дана оцінка нинішнього стану, зроблено аналіз виробничої ситуації, визначені технічні пріоритети, конкретизовано завдання на кваліфікаційну роботу. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи має розрахунки, які підтверджують працездатність пропозицій щодо поліпшення техніко-економічного стану вугледобувного підприємства. Розроблено рекомендації по заміні існуючої структури монтажу механізованого комплексу на більш безпечну та з економічної точки зору переважну, представлена технологічна схема транспорту. У розділі "Охорона праці" розглянуті заходи щодо розробки плану ліквідації аварій при виникненні пожежі у виробці, розглянуті шкідливі і небезпечні фактори, а також шляхи підвищення безпеки праці. В економічній частині кваліфікаційної роботи виконано розрахунок економічного ефекту від запровадження нової технології. Результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані при підготовці запасів, що залишилися в умовах шахти «Дніпровська» ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля".
Keywords: ШАХТА, АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОЇ СИТУАЦІЇ, МОНТАЖ, ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ, ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ.