До питання буріння дегазаційних свердловин в умовах шахт Західного Донбасу - Лемішко І. Л. (НТУ «ДП», 2024)
Видобуток метану на вугільних родовищах є наразі одним із актуальних питань для України. Вирішення цього питання дозволить, з одного боку, забезпечити нашу країну цим найціннішим енергоносієм, з іншого, - дегазація призведе до підвищення безпеки розробки вугільних родовищ.
Keywords: ння дегазаційних свердловин; шахти Західного Донбасу