Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом (за матеріалами ТОВ «ЄВРО ТАРА») - Черненко, Микола Анатолійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління персоналом підприємства; проаналізовано діяльність ТОВ «ЄВРО ТАРА»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері управління персоналом підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ТОВ «ЄВРО ТАРА».
Substantiation of the efficiency of decisions in the field of personnel management (based on the materials of LLC “EURO TARA”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління персоналом підприємства; проаналізовано діяльність ТОВ «ЄВРО ТАРА»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері управління персоналом підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ТОВ «ЄВРО ТАРА».
Keywords: ДІЛОВІ ЯКОСТІ ПРАЦІВНИКА, ЛЮДСЬКІ РЕСУРСИ, МОТИВАЦІЯ, ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ, РОБОТОДАВЕЦЬ, СФЕРА ПРОДАЖУ, УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, SOFT SKILLS