Аналіз та моделювання стохастичних процесів управління запасами сировини в умовах підприємства «Дніпропетровська паперова фабрика» - Касьянов, Костянтин (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 124 Системний аналіз, НТУ "Дніпровська політехніка", м. Дніпро, 2020 р. Практичне значення роботи полягає в підвищенні ефективності управління виробничими запасами за рахунок зменшення ризику зазнати збитки від нестачі сировини, підвищення надійності матеріального забезпечення та зменшення затрат на виконання замовлення.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Касьянова Костянтина Костянтиновича напряму підготовки 124 "Системний аналіз"
Об'єкт дослідження – процес матеріального забезпечення виробництва в умовах підприємства ВАТ «ДБФ». Предмет дослідження – процес формування і зміни рівня запасів матеріальних ресурсів. Мета роботи: підвищення ефективності управління виробничими запасами сировини в умовах підприємства ВАТ «ДБФ».
Keywords: управління запасами; ОПТИМІЗАЦІЯ; стохастичний процес; випадковий попит; лінгвістичний критерій; експертні системи; математична модель; запаси