Бізнес-аналіз вимог до розробки порталу постачальників - Сазанська, Ірина (My University, 2024)
Практична цінність результатів кваліфікаційної роботи полягає в розробці корпоративної платформи, яка оптимізує комунікацію та бізнес-процеси між ритейл-компанією та її постачальниками, підвищуючи прозорість, ефективність та задоволеність співпрацею.

Методи дослідження: методи системного аналізу – для формування концептуальної моделі бази даних, методи проектно-орієнтованого аналізу – для визначення потреб зацікавлених сторін, семантичних зв’язків між джерелами даних.

Метою кваліфікаційної роботи є комплексне обґрунтування вимог до розробки корпоративної платформи управління постачальниками для оптимізації взаємодії між сторонами бізнес-процесів компанії.

Об’єктом дослідження є процеси формування вимог до створення корпоративної платформи управління постачальниками, яка автоматизує взаємодію між сторонами бізнес-процесів компанії.
Keywords: бізнес-процес; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; ритейлер; проект; веб-сайт; программа