Специфіка фразеологізмів українського релігійного дискурсу (на матеріалі проповідей Любомира Гузара) - Алюкова Вікторія Дмитрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Алюкової Вікторії Дмитрівни академічної групи 035м-24з-1 ІГСН спеціальності 035 Філологія спеціалізації 035.01 Українська мова та література. Мета полягає в дослідженні фразеологізмів у релігійному дискурсі проповідей Любомира Гузара.
Keywords: фразеологізм; фразеологічна одиниця; релігійний дискурс; проповідь