Особливості перекладу оказіоналізмів англійською мовою у романі оксани забужко «польові дослідження з українського сексу. - Лощинова Інна Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Лощинової Інни Сергіївни академічної групи 035м-24з-1 ЕТФ спеціальності 035 Філологія. Метою роботи є з’ясування особливостей перекладу авторських неологізмів у романі Оксани Забужко та визначення ефективності перекладацьких стратегій, що забезпечують збереження ідіостилю письменниці в англомовному середовищі.
Keywords: Оказіоналізм; ідіостиль; деривація; семантична трансформація; перекладознавство; індивідуально-авторський неологізм; конотація; стилістична функція; прагматика; перекладацька стратегія.