Обґрунтування управлінських рішень у сфері збутової логістики (за матеріалами ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика») - Железняк, Данила Володимирович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою логістикою ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління збутовою логістикою підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління у сфері збутової логістики; досліджено формування системи логістичного обслуговування; наведено загальну характеристику ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності; досліджено економічну ефективність логістичного обслуговування споживачів при здійсненні збутової діяльності; здійснено аналіз функціональної дії логістичного обслуговування споживачів в управлінні збутовою діяльністю ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика»; надано рекомендації щодо оптимізації каналів розподілу продукції підприємства; розраховано економічну ефективність запропонованих заходів у сфері збутової логістики ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика».
Substantiation of management decisions in the field of sales logistics (based on the materials of LLC “Kremenchug Vegetable Factory”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою логістикою ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління збутовою логістикою підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління у сфері збутової логістики; досліджено формування системи логістичного обслуговування; наведено загальну характеристику ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності; досліджено економічну ефективність логістичного обслуговування споживачів при здійсненні збутової діяльності; здійснено аналіз функціональної дії логістичного обслуговування споживачів в управлінні збутовою діяльністю ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика»; надано рекомендації щодо оптимізації каналів розподілу продукції підприємства; розраховано економічну ефективність запропонованих заходів у сфері збутової логістики ТОВ «Кременчуцька овочева фабрика».
Keywords: ЗБУТОВА ЛОГІСТИКА, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ