Удосконалення методології планування роботи вантажно-транспортного комплексу залізорудного кар'єру - Іванов, В. С.; Вінівітін, Д. В. (Видавництво НГУ, 2015)
Розглянуто питання планування роботи залізорудного кар’єру на внутрішньомісячному часовому інтервалі. Пропонується спільний розгляд задач оперативного планування та оперативного управління, проаналізовані ситуації порушення режиму роботи, сформовані математичні моделі розв’язання задачі.
Keywords: железорудный карьер; залізорудний кар'єр; планирование работы; планування роботи; погрузочно-транспортный комплекс; вантажно-транспортний комплекс