Обґрунтування ефективності рішень у сфері стратегічного менеджменту підприємства - Малікова Анастасія Олександрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес формування стратегії розвитку підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності стратегічного менеджменту підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи підвищення ефективності у сфері стратегічного менеджменту підприємства; наведено загальну характеристику ТОВ «АЛГОРИТМ-18»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності; здійснено стратегічний аналіз фінансової та стратегічної діяльності підприємства; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності стратегічного менеджменту ТОВ «АЛГОРИТМ-18»; обґрунтовано економічну ефективність запропонованих заходів.
Substantiation of the effectiveness of decisions regarding strategic management at the enterprise
Малікова А. О. Обґрунтування ефективності рішень у сфері стратегічного менеджменту підприємства / А. О. Малікова – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 63 с.
Keywords: СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ