Розробка безпечної мережної інфраструктури коледжу з впровадженням технологій захисту DHCP - Скроботов Євгеній Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Скроботова Євгенія Олександровича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – розробка та впровадження системи безпеки мережної інфраструктури коледжу з акцентом на захист від загроз, пов'язаних із DHCP.
Keywords: захист; мережа; dai; dhcp; dns; spoofing; vlan