Модернізація системи релейного захисту трансформаторної підстанції промислового підприємства - Курінний, Михайло Андрійович (My University, 2022)
модернізація релейного захисту промислової підстанції. збільшення ефективності електроустановок за рахунок безперебійності живлення.
Keywords: СТРУМ ТРИФАЗНОГО КЗ, ПЕРЕОДИЧНИЙ СТРУМ КЗ, АПЕРЕОДИЧНИЙ СТРУМ КЗ, УДАРНИЙ СТРУМ, ТЕПЛОВИЙ ІМПУЛЬС, СТРУМОВА ВІДСІЧКА, МАКСИМАЛЬНИЙ СТРУМОВИЙ ЗАХИСТ, ДИФФЕРЕНЦІЙНИЙ ЗАХИСТ, РЕЛЕЙНИЙ ЗАХИСТ, МІКРОПРОЦЕССОР, МРЗС.