Мінерально-сировинна база декоративного каміння України - Ястребов, Дмитро Володимирович (My University, 2020)
Об’єкт дослідження- мінерально-сировинна база декоративного каміння України. Мета дипломної роботи: дослідження мінерально-сировинної бази декоративного каміння України та її перспектив розвитку. Предмет дослідження – родовища природного декоративного каміння, використання та просування українського облицювально-декоративного-каменю на внутрішньому і зовнішніх ринках.
Keywords: ДЕКОРАТИВНЕ КАМІННЯ; МІНЕРАЛЬНО-СИРОВИННА БАЗА; РОДОВИЩЕ; ОБЛИЦЮВАЛЬНИЙ КАМІНЬ; ЕКОНОМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ