Інструменти публічного управління у сфері молодіжної політики - Бородін, Євгеній; Яцук, Владислав; Резніченко, Ольга (Київ, 2021)
Спеціалізований курс «Інструменти публічного управління у сфері молодіжної політики» був розроблений у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.
Keywords: інструменти публічного управління; молодіжна політика