Обґрунтування управлінських рішень у сфері просування продукції підприємства (за матеріалами АТ «ХАРТРОН») - Козачук, Олександр Васильович (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління просуванням продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо управління просуванням продукції підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління просуванням продукції підприємства; проаналізовано виробничо-господарську діяльність АТ «ХАРТРОН»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері просування продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для АТ «ХАРТРОН».
Substantiation of managerial decisions in the field of product promotion of the enterprise (based on the materials of JSC «HARTRON»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління просуванням продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо управління просуванням продукції підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління просуванням продукції підприємства; проаналізовано виробничо-господарську діяльність АТ «ХАРТРОН»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері просування продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для АТ «ХАРТРОН».
Keywords: ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ СИСТЕМИ ОСВІТЛЕННЯ, ІНДУСТРІЇЯ 4.0, МЕХАНІЗМ ПРОСУВАННЯ ТОВАРІВ, ПРОСУВАННЯ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ