Використання штучного інтелекту при створенні дизайну автомобіля - Сакно О. Р. (НТУ «ДП», 2024)
На даний час штучний інтелект має значний вплив на усі сфери життя, може використовуватись як у рекламному плакаті, так і у розрахунках конструкцій у машинобудуванні.
Keywords: дизайн автомобіля; використання штучного інтелекту