Цифровий документообіг в органах публічного управління: особливості впровадження - Денисенко, Олександр Володимирович (My University, 2024)
Дослідження електронного документообігу та визначення перспектив його впровадження як складової системи цифрового врядування в органах публічного управління.
Keywords: ДІЛОВОДСТВО; ДОКУМЕНТ; ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ; ЦИФРОВЕ ВРЯДУВАННЯ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ; ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ