Нарцисизм і трансформація особистості у прозі Володимира Даниленка (на матеріалі романів «Клуб «Старий Пегас» та «Маски Діани Стогодюк») - Чагарова Любава Олександрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Чагарової Любави Олександрівни академічної групи 035м-24з-1 ІГСН спеціальності 035 Філологія спеціалізації 035.01 Українська мова та література. Метою роботи є дослідження художнього моделювання нарцисичної особистості в двох романах В. Даниленка та з’ясування, як різні наративні, психологічні й образні стратегії формують жіночу модель нарцисизму.
Keywords: Володимир Даниленко; нарцисизм; маска; сучасний український роман; психологічна проза; трансформація особистості