Управління виробничим потоком машинобудівного підприємства на основі теорії обмежень - Сьоміна, С. С. (НГУ, 2012)
Сучасне машинобудівне виробництво є складним процесом перетворення сировини, матеріалів, напівфабрикатів та інших предметів праці в готову продукцію, що задовольняє потребам суспільства. Управління виробничим потоком передбачає запуск сировини і матеріалів у виробництво, необхідну обробку станками та ресурсами в процесі переміщення від однієї стадії технологічного процесу до іншої. Основним завданням управління потоком є забезпечення відповідності між сировинними матеріалами, а також верстатами і ресурсами, потрібними для обробки.
Keywords: виробничий потік; машинобудівне підприємство; теорія обмежень; технологічний процес