Розробка фрагмента інтернет-магазину замовлення квітів "Флорента" - Самойленко, Дмитро Миколайович (My University, 2023)
Об’єкт розробки: інформаційний веб-сайт продажу квітів «Флорента». Мета кваліфікаційної роботи: розробка фрагмента інтернет-магазину замовлення квітів "Флорента". У першому розділі звертається увага на актуальність проблеми, проводиться аналіз існуючих аналогів інтернет-магазинів продажу квітів і визначаються мета та задачі кваліфікаційної роботи. Крім того, розглядаються технології, які будуть використовуватись для реалізації проекту. Другий розділ присвячений проектуванню веб-додатку, де наведено діаграми, використовуючи нотацію Use Case, для опису його функціональності та взаємодії з користувачем. У наступному розділі детально описується реалізація веб-додатку. Виконується створення прототипів, розробка самого веб-додатку інтернет- магазину продажу квітів «Флорента» з використанням інструментів HTML, PHP, JS, CSS. Також описується процес імпортування веб-додатку на хостинг для його публікації в Інтернеті.
Keywords: КВІТКОВИЙ МАГАЗИН, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН, ВЕБ- САЙТ, FRONTEND, BACKEND, ФРЕЙМВОРК, БД, ХОСТИНГ