Комп’ютерна система АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» з опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі та з підтримкою мобільного застосунку перевірки поточних відключень - Конопкін, Сергій Ігорович (My University, 2023)
Об’єкт: комп’ютерна система: ДТЕК з детальним опрацюванням підприємства, а також з опрацюванням комп’ютерної мережи підприємства, та створення мобільного додатку по відключенню світла. Мета роботи – створення комп’ютерної мережі для компанії ДТЕК та розробка мобільного додатку. Спрямованого на передачу і обмін інформацією між різними відділеннями компанії та збір інформації від клієнтів. Використання такої системи має на меті поліпшення ефективності роботи персоналу шляхом підвищення швидкості та надійності обміну даними. Крім того, система розроблена з використанням відкритих стандартів, що дозволяє використовувати її з іншими системами та послугами забезпечення безпеки та аналітики.
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ПІДПРИЄМСТВО, СЕРВЕР, КОМУТАТОР, МАРШРУТИЗАТОР, ПРИСТРІЙ, LAN, VLSM, VLAN, VPN