Формування інтегрованої стратегії підприємства (за матеріалами ТОВ «Прайм-Продукт») - Шенкевич, Євгеній Володимирович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступає процес формування інтегрованої стратегії підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування інтегрованої стратегії підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методичні основи управління стратегічним розвитком підприємства; досліджено використання інтегрованого підходу при веденні діяльності підприємства; надано загальну характеристику підприємства ТОВ «Прайм-Продукт»; проведено аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства; проаналізовано ринкову діяльність ТОВ «Прайм-Продукт»; запропоновано проєкт заходів з формування та реалізації інтегрованої стратегії ТОВ «Прайм-Продукт»; наведено економічне обгрунтування запропонованої економічної стратегії.
Formation of an integrated strategy of an enterprise(based on the materials of LLC “Prime-Product”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступає процес формування інтегрованої стратегії підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування інтегрованої стратегії підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методичні основи управління стратегічним розвитком підприємства; досліджено використання інтегрованого підходу при веденні діяльності підприємства; надано загальну характеристику підприємства ТОВ «Прайм-Продукт»; проведено аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства; проаналізовано ринкову діяльність ТОВ «Прайм-Продукт»; запропоновано проєкт заходів з формування та реалізації інтегрованої стратегії ТОВ «Прайм-Продукт»; наведено економічне обгрунтування запропонованої економічної стратегії.
Keywords: УПРАВЛІННЯ, ІНТЕГРОВАНА СТРАТЕГІЯ, ПІДПРИЄМСТВО, ЕФЕКТИВНІСТЬ