Підвищення рівня захищеності інформаційно-телекомунікаційної системи із технологією «Bring Your Own Device» - Чернобривець, Я. В. (My University, 2018)
Об’єкт досліджень: інформаційно-телекомунікаційні системи IT-компаній, які використовують технологію «Bring Your Own Device». Метою дипломної роботи є: підвищення рівня захищеності інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі із використанням технології «Bring Your Own Device». Предмет досліджень: методи забезпечення захисту інформації з обмеженим доступом. В першому розділі дипломної роботи магістра було розглянуто: актуальність концепції BYOD, сучасні підходи реалізації технології BYOD на підприємстві, функціональні можливості цих рішень. В спеціальній частині дипломної роботи магістра розглянуто рівень захищеності інформації відповідно функціональному профілю захищеності, який досягаються з використанням MDM-рішень та виявлені нереалізовані послуги. Запропоновано комплексне рішення впровадження BYOD. Наукова новизна полягає в оцінки критеріїв захищеності які реалізуються з допомогою технології «Bring Your Own Device».
Keywords: ІНФОРМАЦІЯ З ОБМЕЖЕНИМ ДОСТУПОМ; ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНА СИСТЕМА; КОНЦЕПЦІЯ BYOD; РІВЕНЬ ЗАХИЩЕНОСТІ ІНФОРМАЦІЇ; MDM-РІШЕННЯ