Створення топографічних планів масштабу 1:2000 села Нове Запоріжжя Запорізького району Запорізької області - Сорокін, Артем (My University, 2020)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз забезпечення нормативно правовими актами створення топографічних планів населених пунктів та на прикладі села Нове Запоріжжя Запорізького району Запорізької області визначення етапів. У вступі обґрунтована актуальність теми кваліфікаційної роботи, її мета та визначені основні задачі виконання. Перший розділ кваліфікаційної роботи містить аналіз нормативно правових актів України, які регулюють топографо-геодезичну діяльність та використання безпілотних літальних апаратів. У другому розділі проаналізовано основні положення щодо створення ортофотоплану. Наведені порівняння щодо методів виконання, їх переваги та недоліки. У третьому розділі визначені етапи створення топографічного плану, його зміст та геодезична основа. Та методика створення містобудівної документації на основі цього плану.