Удосконалення системи управління закладу охорони здоров’я первинного рівня - Алексєєнко, Катерині Ігорівна (My University, 2024)
Запропонування рекомендацій з покращення управління закладом шляхом впровадження інноваційних підходів.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я; СИСТЕМА; УПРАВЛІННЯ МЕДИЧНИМ ЗАКЛАДОМ; ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ; СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ