Обґрунтування раціональної компоновки трансформаторної підстанції напругою 10/0.4 кВ для електропостачання багатоквартирного житлового будинку - Заярного, Костянтина Олександровича (My University, 2022)
Обґрунтування раціональної компоновки трансформаторної підстанції напругою 10/0.4 кВ для електропостачання багатоквартирного житлового будинку
Keywords: ТРАНСФОРМАТОРИ, АВТОМАТИЧНІ ВИМИКАЧІ, АСКУЕ, РЗА, ТРАНСФОРМАТОРИ СТРУМУ, РОЗ’ЄДНУВАЧІ , БЛИСКАВКОЗАХИСТ, ЛІЧИЛЬНИКИ, МІКРОПРОЦЕСОРНІ РЕЛЕ.