Документи вчених НГУ в зібранні Дніпропетровського історичного музею ім. Д. І. Яворницького - Тележняк, К. О. (My University, 2009)
Історія м. Катеринослава (Дніпропетровська) тісно пов’язана з історією першого вищого навчального закладу України, Гірничого училища, нині Наці-онального гірничого університету. У 1999 р. до 100-річного ювілею світ поба-чили декілька праць, присвячених історії, основним напрямкам та результатам наукової роботи, а також життю та діяльності видатних вчених Національного гірничого університету
Keywords: історія НТУ " Дніпровська політехніка"; вчені НТУ " Дніпровська політехніка"