Дослідження динаміки процесу очищеня стічних вод на металургійному комбінаті ПАТ "ДМКД" (м. Дніпродзержинськ) - Галата, А. В. (My University, 2013)
Наведено аналіз роботи біологічних споруд на металургійному комбінаті у м. Дніпродзержинську. Запропоновано спосіб підвищення ефективності процесу очистки стічних вод.

Results of analysis of the work of biological buildings on metallurgic combinate in Dneprodzerzhinsk are considered. The methods of the rise of effectivity of the processes of the cleaning of waste water are proposed.
Keywords: очистка сточных вод; очищення стічних вод; металлургический комбинат; металургійний комбінат