Розробка шляхів підвищення прибутковості підприємства ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» та обґрунтування їх економічної доцільності - Матяж, Марія Вадимівна (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні теоретичних та практичних засад підвищення прибутковості підприємства.
Keywords: ПРИБУТОК; ЧИСТИЙ ДОХІД; ЗАКВАСКА; СИР; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ; ТЕРМІН ОКУПНОСТІ; ІНДЕКС ПРИБУТКОВОСТІ; ЕФЕКТИВНІСТЬ