Комп’ютерна система ТОВ «Українські інформаційні технології» з опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі - Турта, Дмитро Володимирович (My University, 2023)
Об’єкт розробки: комп’ютерна система ТОВ «Українські інформаційні технології» з опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі. Мета: створення комп’ютерної система ТОВ «Українські інформаційні технології» з опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі.
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБ