Определение режима обогащения каменных углей для обеспечения максимального выхода концентрата - Пилов, П. И.; Святошенко, В. А. (My University, 2011)
Запропоновано аналітичну методику визначення раціонального режиму збагачення кам’яного вугілля, що заснована на теоремі Рейнхардта.
Keywords: гравітаційна сепарація; аналитическая методика; обогащение каменных углей; теорема Рейнхардта