Використання систем рейтингування для прийняття управлінських рішень - Салов, В.; Соболь, В. (Тематичний випуск «Педагогіка вищої школи: методологія, теорія, технології», 2012)
Проаналізовано досвід рейтингування вищих навчальних закладів за методикою МОНмолодьспорту України. Розроблено методику ретинування підрозділів та науково-педагоічних прраівників навчального закладу. Подано результати апрробації методики
Using ranking Sistems For Take of Administrative soltion
Keywords: якість вищої освіти; методика; рейтинування; ефективність діяльностіі; упавління; критерій оцінювання