Оптимальний перерозподіл виробничих обов'язків співробітників обслуговуючого підприємства - Пістунов, І. М.; Мазуренко, Д. С. (My University, 2007)
Наведено алгоритм та подано приклад розв’язання задачі обслуговування клієнтури, яка знаходиться в різних частинах великого міста. У суспільстві з розвиненою економікою обсяг послуг у загальному товарообігу невпинно збільшується. В цих умовах підприємства, які надають послуги, намагаються наблизитися до місця розташування споживачів.
Keywords: фінансовий аналіз; метод зв’язаних градієнтів; обслуговуюче підприємство