Вирощування рослин виду Катальпа (CATALPA) насіннєвим способом - Никонорова, Є. Д.; Судак, О. П. (НТУ ДП, 2022)
Тези зосереджені на вивченні росту та особливостей розмноження катальпи (Catalpa) яка добре прижилась в Україні, У роботі представлені результати дослідження експериментального визначення схожості насіння та розмноження декоративного дерева у природних умовах.
Keywords: вирощування рослин; насіннєвий спосіб; рослини виду Катальпа (CATALPA); розмноження декоративного дерева у природних умовах