Реформування відносин власності і розвиток інвестиційних процесів - Черченко, О. Л. (Науковий журнал "Економічний вісник Національного гірничого університету", 2009)
Досліджується взаємозв’язок розвитку корпоративної власності, фондового ринку, формування ефективного власника та їх вплив на активізацію інвестиційних процесів в Україні.

It is examined the communication of the development of the corporative property, the fund market, the formation of the effective owner and theirs influence on the activity of investment processes in Ukraine.
Keywords: відносини власності; розвиток інвестиційних процесів