Обґрунтування управлінських рішень у сфері мотивації та продуктивності праці персоналу (за матеріалами АТ «ІНФІНІТІ ПРОФІТ») - Триполець Вероніка Олександрівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2024. Об’єктдослідження – процеси управління персоналом управління підприємством. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо забезпечення процесів прийняття управлінських рішень, дослідження шляхів підвищення продуктивності праці на сучасному підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано теоретичні засади управління персоналом підприємства; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства на основі оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та прогнозу умов розвитку діяльності; обґрунтовано рекомендації щодо забезпечення ефективності мотивації та шляхів підвищення продуктивності праці персоналу підприємства.
Substantiation of managerial decisions in the field of motivation and labor productivity of personnel (based on the materials of JSC “INFINITI PROFIT”)
Keywords: управління; ефективність; мотивація; діяльність; продуктивність