Вибір способу повороту всюдиходу амфібія - Мякота Я. Ю. (НТУ «ДП», 2024)
Загалом зміна напрямку руху колісного транспортного засобу (КТЗ) може здійснюватися наступними способами [1]: зміною кутів повороту однієї частини машини щодо іншої (зчленовані машини або машини з шарнірно-зчленованою рамою); зміною швидкостей обертання коліс лівого і правого бортів КТЗ (динамічний спосіб повороту).
Keywords: всюдиход амфібія; зміна напрямку руху; способ повороту