Комп’ютерна візуалізація роботи приладу атвуда для вивчення законів кінематики та динаміки поступального руху в лабораторному практикумі курсу «механіка» в форматі дистанційного навчання - Ткаченко М. Ю.; Ардишев Г .Р. (НТУ "ДП", 2024)
Прилад Атвуда, використовується для демонстрації принципів прискорення, сили та маси в механіці. В лабораторному практикумі курсу ―Загальна фізика. Механіка.‖ НТУ ―Дніпровська політехніка‖ з його допомогою визначають прискорення вільного падіння . Нами була розроблена повністю готова до використання комп’ютерна візуалізація роботи приладу Атвуда.
Keywords: дистанційне навчання; якість вищої освіти; курс « механіка»