Удосконалення методології оцінки фінансово-економічного стану підприємства з метою прийняття ефективних управлінських рішень (на прикладі ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен») - Рудніченко, Сергій Русланович (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз існуючої методології оцінки фінансово-економічного стану підприємства та розробка рекомендацій щодо її удосконалення з метою прийняття ефективних управлінських рішень.
Keywords: ФІНАНСОВИЙ СТАН; ПРИБУТОК; ФІНАНСОВА