Розробка політики безпеки інформаційно-телекомунікацінйної системи ТОВ «Дніпропресс Сталь» - Палій, В. В. (My University, 2019)
Об'єкт розробки: інормаційно-телекомунікаційна система відділу головного енергетика товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпропресс Сталь» Предмет розробки: впровадження елементів розробки політики безпеки в інформаційно-телекомунікаційну систему відділу головного енергетика. Мета кваліфікаційної роботи: розробка елементів політики безпеки для інформаціно-телекомунікаційної системи відділу головного енергетика В першому розділі кваліфікаційної роботи надано загальний аналіз проблем інформаційної безпеки світу на України, розглянуто стан інформаційної безпеки в металургійній галузі. В другому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто необхідність розробки політики безпеки, стан інформаційної безпеки на теперішній час. Наведено загальні відомості про об’єкт інформаційної діяльності та підприємство. Проведено акт обстеження об’єкту інформаційної діяльності, категоріювання інформаційно-телекомунікаційної, підібрано профіль захищеності. Розраховано коефіцієнти ймовірності реалізації загроз, розроблено політики інформаційної безпеки. В третьому розділі кваліфікаційної роботи розраховано доцільність використання розробки політки безпеки, та економічну ефективність впровадження її елементів в інформаційно-телекомунікаційну систему на об’єкті інформаційної діяльності
Keywords: ІТС; ОІД; АКТ ОБСТЕЖЕННЯ; ПБ; ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА; ЗАГРОЗА