Обґрунтування структури та параметрів комп’ютерної системи контролю роботи сонячних електростанцій - Ковган, Юлія Сергіївна (My University, 2020)
забезпечення ефективного функціонування сонячної електростанції на основі аналізу інформації про роботу технологічного обладнання, виробництво електроенергії та передачу її до загальної електромережі. Забезпечити максимальну швидкодію комп’ютерної системи.
Keywords: ЕНЕРГІЯ, ІНВЕРТОР, МОДЕЛЬ, СМО