Управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства (за матеріалами ПП «Міко-Експрес») - Денисенко, Тетяна Вікторівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління транспортно-експедиторською діяльністю ПП «Міко-Експрес». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства ПП «Міко-Експрес». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства; здійснено аналіз результатів діяльності ПП «Міко-Експрес»; досліджено персонал підприємства; проаналізовано баланс підприємства; проведено аналіз ліквідності, ділової активності, прибутковості ПП «Міко-Експрес»; надано управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності транспортно-експедиторської діяльності ПП «Міко-Експрес».
Management of transport and forwarding activities of the enterprise (based on the materials of PE “Miko-Express”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління транспортно-експедиторською діяльністю ПП «Міко-Експрес». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства ПП «Міко-Експрес». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління транспортно-експедиторською діяльністю підприємства; здійснено аналіз результатів діяльності ПП «Міко-Експрес»; досліджено персонал підприємства; проаналізовано баланс підприємства; проведено аналіз ліквідності, ділової активності, прибутковості ПП «Міко-Експрес»; надано управлінські рішення та обґрунтовано заходи з підвищення ефективності транспортно-експедиторської діяльності ПП «Міко-Експрес».
Keywords: ДІЛОВА АКТИВНІСТЬ, ЕКСПЕДИТОРСЬКІ ПОСЛУГИ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, ТРАНСПОРТНО-ЕКСПЕДИТОРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЧИСТИЙ ДОХІД