Управління професійним розвитком публічних службовців - Дворецький Олександр Олександрович (My University, 2024)
ПУБЛІЧНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ, ПУБЛІЧНА СЛУЖБА, ОРГАНИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ, ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК, КОМПЕТЕНТІСНИЙ ПІДХІД. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Управління професійним розвитком публічних службовців». 56 стор., 1 рис., 50 джерел, додатки Oб’єкт дocлідження – система професійного розвитку публічних службовців. Предмет дocлідження – процеси управління професійним розвитком публічних службовців. Метoю дocлідження є вивчення теоретичних засад професійного розвитку публічних службовців та розробка практичних рекомендацій щодо управління професійним розвитком публічних службовців. Методи дослідження – метод наукового узагальнення та систематизації; метод виокремлення, групування, деталізації та порівняння; аналітичний метод; логіко-структурний метод. Отримані результати. У першому розділі досліджено поняття професійного розвитку публічних службовців та її значимість для розвитку інституту публічної служби. У другому розділі проаналізовано особливості управління професійним розвитком публічних службовців в контексті іноземного та вітчизняного досвіду. Третій розділ присвячено розробці пропозицій щодо управління професійним розвитком публічних службовців. Сфера практичного застосування результатів роботи – результати дослідження можуть бути використані в практичній діяльності органів публічного управління з питань роботи з персоналом.